УЧЕШЋЕ ДСД НА "ВИТЕЗ ФЕСТУ"

Друштво српских домаћина је учествовало на "Витез фесту", о празницима Врбица и Цвети, 4. и 5. априла 2015. године на Калемегданској тврђави у Београду.

Одлуком Управног одбора Друштва српских домаћина је узело учешће на овогодишњем "Витез фесту". Стручно-развони одбор за породицу, омладину и спорт ДСД био је координатор ангажмана ДСД.

Истичемо да је у запаженим медијским наступима око фестивала име Друштва српских домаћина истицано уз Скупштину града Београда, Туристичке организације и Привредне коморе Србије и Београда, покровитеље фестивала.

Стручно-развојни одбор обезбедио је два штанда за промоцију Друштва српских домаћина и продају традиционалних рукотворина. Домаћице делегације Одбора Владичин Хан ДСД у саставу Љубинка Милосављевић, Јелена Милосављевић и Ана Младенов изнеле су својe производе из домаће радиности и изазвале завидно интресовање посетилаца и гостију.

Међу бројним излагачима изабрани смо да у живом програму, пред милионским аудиторијем представимо Друштво српских домаћина у емисији Радио телевизије Србије, Жикиној Шареници. На све стране наилазимо на врло позитиван одјек и изразе задовољства. Са Господином Жиком искористили смо прилику да се договоримо о медијском наступу и премијерном емитовању спота о Породици,  благослову рађања и васпитавања у домаћинском духу, у најгледанијој емисији на нашим просторима.

На овом линку можете погледати кратак инсерт инетрвијуа у емисији "Жикина Шареница" (почетак интервијуа од 01:09h).

Миљан Ћеранић, председник Одбора

Погледајте фотографије са догађаја.